of neem contact op
Voor meer informatie bel 0344 611 244

Voorstellingen

Theater De Bolle Kater maakt ook voorstellingen die bedoeld zijn voor in het theater, op festivals of zomaar op straat. De laatste twee categorieën zijn de korte voorstellingen die een minimum aan technische voorzieningen vragen. Binnen de ze groep heeft u de keuze uit de volgende zes voorstellingen.

wpe2367829_00

Dozendilemma
Een vrouw woont heel tevreden tussen vele bruine dozen en een rek vol gebruikte theezakjes op een stukje land.
Dan komt ineens een man met een  boodschappen-kar vol witte dozen om op het plekje naast haar te komen wonen. De vrouw bekijkt de nieuwkomer argwanend  en vindt het helemaal niets

Lees verder…

MVC-491F

Circus Bolle kater
Dit is een interactieve paranormale circusvoorstelling gespeeld in een kleine circustent waarin acrobaten, clowns olifanten, paarden en dat wat er nog meer in een circus voorbij komt aan het oog van de toeschouwers voorbij trekt. Een flitsende voorstelling die u paranormaal gaat beleven.
Lees verder…

wp10d1f2a6_00

Geknipte liefde
Twee pennen, een schaar en een nietmachine… en een bureauklerk die meer weet dan de rest. Wat kan daarvan terechtkomen: wat nu als twee pennen verliefd op elkaar worden en een jaloerse schaar daar een stokje voor steekt? Geknipte Liefde is een voorstelling waarbij gewone dagelijkse voorwerpen tot leven komen in een romantisch blijspel waarin ondanks tegenslagen alles toch goed afloopt.
Lees verder…

wpdcd46a66_00

The Ripper
Niemand kent hem, Niemand heeft hem ooit gezien. Toch is hij er geweest. En hoe.
In deze zeer korte voorstelling herleeft het waargebeurde verhaal uit 1888 van de The Ripper in een fraai vormgegeven decor.
Lees verder…

IMG_1376k

Dinner for one
Dinner for one is een komische sketch geschreven door de Engelse auteur Lauri Wyli rond 1920.

Lees verder…

SONY DSC

De geest van Sterkenburg
Op de zolderkamer van kasteel Sterkenburg begint de lamp ineens zacht heen en weer te zwaaien, een zachte bries strijkt over je hoofd, het is alsof iemand door de ruimte zweeft en iets wil zeggen….

Dit gevoel ervaren sommige gasten als zij in de torenkamer in kasteel Sterkenburg gaan slapen. Waar komt dit gevoel toch vandaan?
Lees verder…

 

Lange voorstellingen voor o.a. in het theater

wpf85f6391_00

Aicha en de Alchemist
Een verhaal over liefde en dood, over vooroordelen en verrassingen en uiteindelijk over de steen der wijzen en het vinden van het levenselixer en de Liefde.
Deze voorstelling voor de jeugd van 6 tot  90+, begint lang, lang geleden, toen de aarde nog plat was en er een prinses leefde.
Lees verder…

SONY DSC

Het meisje met de zwavelstokjes
Beeldend Theater de Muzen en Theater de Bolle Kater hebben een eigen bewerking van het meisje met de zwavelstokjes gemaakt. Zij spelen het bekende sprookje van Andersen een paar jaar later in de tijd.
In deze bewerking speelt het verhaal zich een aantal jaren later af als een echtpaar, druk doende met de boodschappen voor  oud en nieuw, terug denkt aan die treurige gebeurtenis rondom het meisje een paar jaar geleden.

Lees verder…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

sinterklaasvoorstelling
Sinterklaas gaat komen en de Zwarte Pieten Henk&Henk worden gevraagd alles in orde te brengen voor het Grote Feest. Dat betekent dat de zaal waar Sint gaat komen helemaal opgeruimd en schoon moet worden gemaakt en ook moeten ze kijken of de pakjes al aangekomen zijn. Henk en Henk komen in een donkere ruimte en met hun zaklantaarns zien ze eerst bijna niets. Als het licht dan eindelijk aangaat zie ze een vreselijke rommel.
Lees verder…